Wednesday, March 17, 2010

TRIP MEMANCING PAK RAZAK

Trip Memancing Bot Tekong Pak Razak Telah Diambil Tarikh Telah Di Setkan Pada 27-28 2 hari satu malam..........

1- kumas
2- bro rizal
3- khai vtec
4- daus
5-
6-
7-
8-

4 comments:

Halim said...

kitorang 4 kali dah gi Pulau 9 ni bang. 2 kali ngan Pak Razak dan 2 kali ngan Pak Osman. Dua2 tekong ni kaki kencing. Yang pak razak ni asyik dok main apolo bilis dia jek. raja segala umpan katanya. penuh la box ngan apolo. Port bottom yang dia bawak sekor ikan pon xde. Malam memang senyap sunyi. Buat tido jek la.. Tapi biler cerita xnak kalah. Group² sebelum ni katanya suma x cukup box bawak balik ikan. Yang paling x boleh blah tu dia pon nak bawak balik ikan gak. Dah la kita bayar 900. Dia patut mancing bagi ikan kat kita. Ini dia amik lak ikan kita nak buat lauk. Ader ke Patut. Kali kedua kami pergi dia bawak member dia pak usop cekodok. Orang tua tu dah mancing free lak carik lauk. Mana boleh. Kami yang bayar tapi orang lain dpt mancing free. Ada ke patut...Mulut pak cekodok lak bukan main celupar. Hadoi...


Pak osman lagi la penipu. Bayar 900, Tapi langsung x masuk pulau 9. Malam dia labuh pukat kat pangkor laut pastu tido.Haram... 1st time pegi bot dia enjin rosak. Dekat kul 1 baru kami gerak dari jeti pangkor sbb dia gi repair bot. Pastu petang bot dia buat hal balik. Xleh masuk Pulau 9 katanya. Kami pon xnak lebih citer kata ok la. Hasil x seberapa tapi duit ttp amik penuh.

Kami cuba kali kedua sbb nampak Pak osman macam ok. Rupanya sangkaan meleset. Nak duit jek orang tua tu. Bilis pon x sediakan.Dah petang baru sibuk nak carik bot bili. Sekali dapat bilis besar2 ibu jari. Mana kembong nak telan. abis separuh kena gigit ikan x dapat. Malam labuh pukat lagi kat pangkor laut sampai pagi senyap sunyi.

Kenapa la diorang ni nak cari rezeki x berkat?? Aku x halalkan..

Sheikh said...

terajang je diorg masuk laut.. kan senang

Anonymous said...

ye ke bang... pak osman tu nie no dia ke 012-5566915....

Halim said...

Dia lah tu

Post a Comment

Berikan Komen Anda Tentang Post Ini